Κοπή πίτας και βραβεύεις για τις επιδόσεις εκτός γηπέδου Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 13:52

Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και θα βραβεύσει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου για τις επιδόσεις τους εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση οι Αντώνης Πανόπουλος (Σχολή Πυροσβεστικής), Βασίλης Βαφειάδης (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τεχνολογίας Υπολογιστών- Πανεπιστημίου Πατρών), Χρήστος Θωμόπουλος (Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών), Δημήτρης Κουραχάνης (Διοίκηση Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών),Τίτος Τριανταφύλλου (Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών), Άγγελος Καραϊσκος (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας) και η Ελένη Καϊση (Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο Κρήτης). Ακόμη θα βραβευτεί από την ομάδα Γυναικών η Ελέσα Μαρούντα που αποφοίτησε από το Μαθηματικό και συνέχισε κάνοντας Μεταπτυχιακό με θέμα «Υπολογιστική και στατιστική αναλυτική στην επιστήμη δεδομένων».

Τέλος θα βραβευτούν οι αθλητές και αθλήτριες όλων των Τμημάτων του Συλλόγου που συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία στο σχολείο τους. Από το Εφηβικό ο Γιώργος Χριστόπουλος, από το Παιδικό ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος, από το Παμπαίδων Α’ ο Νίκος/Ευάγγελος Μπέτσος, από το Παμπαίδων Β’ ο Νίκος Φιλίππου, από την ομάδα Γυναικών, η Δέσποινα Τσιακμά και η Μαριάνα Δημοπούλου, και από την ομάδα Κορασίδων η Ιφιγένεια Χαλκίδη.