Φίλιππος Ροκανάς: «Στο 1.000% σε κάθε παιχνίδι» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 21:44

«Πρέπει να παίξουμε στο 1.000% σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο μόνο την νίκη και ξεκινώντας πάντα πολύ δυνατά στην άμυνα! Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες». Αυτά τόνισε ο Φίλιππος Ροκάνας όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια ο Έσπερος ΑΟΠΑ για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

-Τι πήγε στραβά και τι πρέπει να κρατήσετε από τις πρώτες 15 αγωνιστικές;

«Κάποια παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες λόγω απειρίας σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις! Κρατάμε βέβαια ότι παίξαμε στα ίσια και κοντράραμε ομάδες που φιγουράρουν στην κορυφή όπως ο Ιωνικό ΝΦ».

-Το πρωτάθλημα κυλά, συνολικά, όπως το περίμενες;

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις από διάφορες ομάδες. Όμως όσον αφορά την κορυφή λίγο-πολύ περίμενα ότι αυτές οι ομάδες που τώρα βρίσκονται ψηλά θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο. Νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή τους».

-Τι σου έχει κάνει θετική και τι αρνητική εντύπωση έως τώρα;

«Θετική εντύπωση μου έχει κάνει ότι η ομάδα μας παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα αντιπάλου και αρνητική ότι αρκετά παιχνίδια έχουν χαθεί στις λεπτομέρειες με συνέπεια να βρισκόμαστε στην ζώνη του υποβιβασμού».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Ληξούρι;

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είναι ένας τελικός για εμάς, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα».

-Που θα κριθεί η μάχη της παραμονής και ποια είναι τα προγνωστικά σου για την άνοδο;

«Πιστεύω μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα κρίνονται πολλά στη μάχη της παραμονής, γιατί υπήρξαν και θα υπάρξουν εκπλήξεις όποτε κάθε ομάδα κυνηγάει κάθε παιχνίδι και όλα είναι δυνατά. Για την άνοδο ξεκάθαρο φαβορί είναι το Αιγάλεω, διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και πολύ καλούς και έμπειρους παίχτες αλλά και ο Ιωνικός ΝΦ και η Μεγαρίδα είναι αξιόλογες ομάδες που μπορούν να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την άνοδο».