Αρ. Καλογιάννης: «Εμπειρίες για τους πιο μικρούς» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 16:05
Στο παιχνίδι της Δευτέρας (8μ.μ.) με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Ηέχουν επικεντρωθεί, πλέον, όλοι στους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ.
«Ο αγώνας θα είναι ένα πολύ δύσκολος», δήλωσε ο Αριστομένης Καλογιάννης από την πλευρά των παικτών των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ και πρόσθεσε: «Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποκομίσουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι, τηρώντας το πλάνο του προπονητή μας».
Ο νεαρός παίκτης ανέφερε και τα εξής: «Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι κίνητρο για εμάς τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες, καθώς μαζεύουμε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον». Ο Αρ. Καλογιάννης μίλησε και για τη μέχρι τώρα πορεία των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Εχουμε κάνει κάποιες μεγάλες νίκες, όπως στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΕΑΠ και Προμηθέα 2014 και περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά για να κάνουμε στο τέλος το ταμείο».
Το παιχνίδι Παναχαϊκή-Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ θα διευθύνουν οι Καρακάσης, Λάμπος και Λιόνας.