Μπαρδάκας: «Μπορούμε, όλα για τη νίκη με το Ληξούρι» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 16:07

«Πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην Κατηγορία, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος σαν τελικό». Αυτά τόνισε ο Βασίλης Μπαρδάκας όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δεδομένα για τον Έσπερο ΑΟΠΑ και την προσπάθεια που κάνει για να καταφέρει να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

-Ο τρόπος που ήρθε η ήττα, στο σουτ, στην Καλαμάτα θα επηρεάσει την προσπάθειά σας στη συνέχεια και το παιχνίδι με το Ληξούρι;

« Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε και σε αυτή την βαθμολογική θέση δεν θα πρέπει να με επηρεάσει η συγκεκριμένη ήττα. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με την Καλαμάτα και να κοιτάξουμε το επόμενο με το Ληξούρι, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού. Παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι αγωνιζόμενοι με αποφασιστικότητα και θέληση μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στραμμένο πλέον σε αυτό το παιχνίδι και στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο να σχολιάσουμε».