Ανδρ. Μπερδέσης: «Ευκαιρίες σε όσους προσπαθούν» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 20:34
Οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ επιστρέφουν στα παρκέ ανήμερα 25ης Μαρτίου, με αντίπαλο τον Αίολο Αγυιάς, εκτός έδρας, με τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Μπερδέση να γνωρίζει το δύσκολο έργο που θα έχουν οι παίκτες του απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
«Εμείς είχαμε θέσει εξ αρχής ως στόχο μας το να πετύχουμε την γρήγορη παραμονή και το να παίξουν στο πρωτάθλημα τα νέα παιδιά του Συλλόγου», δήλωσε ο κόουτς των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ και πρόσθεσε: «Εχουμε κίνητρο μέχρι το τέλος της σεζόν. Καταρχήν, όσοι προσπαθούν στην προπόνηση και δείχνουν διάθεση θα παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το παιχνίδι με τον Αίολο Αγυιάς. Εμείς θέλουμε ακόμη 1-2 νίκες για να σωθούμε, οπότε θα τα δώσουμε όλα σε όλους τους αγώνες μας. Κόντρα στον δυνατό Αίολο Αγυιάς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πολλές χρήσιμες εμπειρίες και ό,τι μας αναλογεί».
Ο Ανδρέας Μπερδέσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βασίλη Μπαρδάκα, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στο παιχνίδι της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου) με το Ληξούρι. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 8.30μ.μ., με διαιτητές τους Μακρόπουλο, Λεβεντάκο και Λιόνα.