Χρ. Αργυρόπουλος: «Να εξασφαλίσουμε την παραμονή» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 15:27
Δηλώσεις τόσο για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αίολο Αγυιάς, όσο και ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, για την 23η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, έκανε ο Χρήστος Αργυρόπουλος.
Οι τοποθετήσεις του ταλαντούχου παίκτη των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ έχουν ως εξής:
«Ο αγώνας με τον Αίολο Αγυιάς ήταν πολύ δυνατός. Παίζαμε με αντίπαλο μια πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία έχει σαν στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Από την άλλη πλευρά, εμείς είμαστε ένα νεανικό συγκρότημα. Παρά τις ελλείψεις λόγω τραυματισμών, θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και πιστεύω ότι μέσα από αυτό το παιχνίδι πήραμε στοιχεία τα οποία θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος».
«Το παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Από την πλευρά του, ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη, γι΄ αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να πετύχουμε τον στόχο μας».