Αντώνης Μπαρδάκης: «Νίκες μέχρι το τέλος» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 10:52
Δηλώσεις για το Δευτεριάτικο (8.30μ.μ.) παιχνίδι των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ με τον Ηφαιστο/Αχιλλέα έκανε ο Αντώνης Μπαρδάκης.
«Ο Ηφαιστος/Αχιλλέας είναι μια δυνατή και έμπειρη ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Α1 ΕΣΚΑ-Η και αυτό αποτυπώνεται και από την θέση του αντιπάλου μας στον βαθμολογικό πίνακα», δήλωσε ο 17χρονος πλέι-μέικερ και πρόσθεσε: «Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, τηρώντας πάντα το πλάνο του προπονητή μας και κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο παρκέ. Στόχος μας, όπως και σε κάθε παιχνίδι, είναι η κατάκτηση της νίκης και για αυτήν θα παλέψουμε».
Ο μπασκετμπολίστας των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ έκανε και τον απολογισμό του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στην Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Η φετινή σεζόν είχε τα σκαμπανεβάσματα της. Πάντως είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, προσπαθούσαμε να παίξουμε όμορφο και σωστό μπάσκετ. Ευτυχώς σωθήκαμε νωρίς και δεν μπήκαμε σε περιπέτειες, έχοντας πάντα την βοήθεια όλων των ανθρώπων του Συλλόγου και ιδιαίτερα του προπονητή μας, Ανδρέα Μπερδέση. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν, κλείνοντας την χρονιά με ευχάριστο τρόπο».