Βεργανελάκης: «Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 19:52

«Απ' τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες μας για παραμονή. Όμως πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό και σίγουρα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε σε κάποια παιχνίδια». Αυτά τόνισε ο Αποστόλης Βεργανελάκης σχολιάζοντας την προσπάθεια που θα κάνει ο Έσπερος ΑΟΠΑ στη συνέχεια και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

-Τι πήγε στραβά και η ομάδα βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση;

«Όταν γνωρίζεις την ήττα σε συνεχόμενες αγωνιστικές πέφτει και η ψυχολογία στην ομάδα με αποτέλεσμα να χάνεις παιχνίδια τα οποία θα μπορούσες να είχες πάρει όπως συνέβη και με μας! Κάναμε κακές ήττες τις οποίες μπορούσαμε να αποφύγουμε και γι' αυτό βρισκόμαστε πλέον σ' αυτή τη δύσκολη θέση».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λέοντα;

«Πλέον κάθε παιχνίδι για μας είναι τελικός και με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και αυτό με το Λέοντα, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε μιας και είναι πολύ κομβικό στη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στην Κατηγορία».

-Που τελικά βλέπεις ότι θα «πάει» το όριο παραμονής σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό νικών και ποια στοιχεία θα το κρίνουν;

«Θεωρώ ότι η παραμονή θα κριθεί στις 10-11 νίκες. Όμως αυτό που θα παίξει καταλυτικό παράγοντα είναι και οι μεταξύ διαφορές των ομάδων, αφού είναι πολύ πιθανό να ισοβαθμήσουν όχι μόνο δύο, αλλά και περισσότερες».